Produktsider med høj konvertering

At skabe højt konverterende produktsider er afgørende for e-handelssucces. Faktorer, herunder overbevisende overskrifter, detaljerede produktbeskrivelser, billeder af høj kvalitet, synlige call-to-action, kundeanmeldelser, mobilvenligt design, mersalg og krydssalgsmuligheder og en klar retur- og refusionspolitik spiller en væsentlig rolle i at vende potentielle besøgende til kunder …

Den ultimative guide til hastighedsoptimering af WordPress

Det siger sig selv, at det er vigtigt at have et websted, der er hurtigt og pålideligt – især når praktisk talt alt, hvad vi gør online, kan gøres på et øjeblik. I disse dage er der ingen tålmodighed til langsomme websteder. Heldigvis, når det kommer til at forbedre webstedshastigheden til WordPress, er der masser… Læs mere »

Tjek døde links med Google regneark

Sådan bruger du Google-regneark til at tjekke for brækkede links Frit oversat, og omskrevet efter artikel skrevet af Adham El Banhawy Havde selv brug for denne Google Sheet løsning 😉 Ved arbejde kan vi alle godt lide at automatisere opgaver. Hvis det opdages, at der gentages et eller flere trin for en given opgave, bør… Læs mere »

SEO tips fra Monty Python

1 – Hvad har Romerne/Google nogensinde gjort for os? Monty Pythons historiske, og absolut “unøjagtige” skildring af livet i det romersk besatte Jerusalem. Med en anti-romersk fraktion, (Folkets front for Judæa), med klager over liv og frihed under Romersk styre. Sammenligner det lidt med nogle SEO kollegers mening om, Google som en profit virksomhed, der… Læs mere »

Ændre indlæg til sider eller omvendt

Der kan komme et tidspunkt, hvor du vil konvertere et WordPress-indlæg til en side, en side til et indlæg, en side til et brugerdefineret indlæg post eller en anden mulighed. WordPress er det absolut førende CMS system i dag, personlig blog, store og små firmahjemmesider eller WebShops. Over 25 millioner har valgt WordPress. WordPress giver… Læs mere »

CTA og Knapper i WordPress

WordPress har gjort livet så meget lettere for alle, der ønsker at blogge online. Nu behøver du ikke at lære HTML, CSS, JS, og andre web sprog, hvis du ønsker at blogge online og oprette en hjemmeside. Ja, det er rigtigt alt, hvad du behøver at gøre for at komme i gang er bare, at… Læs mere »

Tips om kreativitet fra John Cleese

John Cleese om 5 faktorer der gør dit liv mere kreativt Kreativitet er ikke et talent, det er en måde at tænke på SEO tilbydes idag af utallige virksomheder og mennesker nogle med talent, nogle uden nogle med erfaring, nogle uden Men når dagen er omme og resultaterne tælles. Er det de mest kreative der… Læs mere »

Tag et hurtigt SEO tjek på din side …

Et hurtigt gratis SEO tjek, kan du foretage herunder Start med at teste loadspeed på dine sider Test alle de forskellige sidetyper og skriv resultaterne ned for både desktop og mobil. Alle desktop sider bør som minimum have en PageSpeed Score på 85 – gerne højere. Hvis ikke de er hurtige nok, så læs Googles… Læs mere »

Tips til SEO og Webdesign

Er du lidt kodevant, er her nogle små tips. Har du ikke mod på selv, at bruge disse tips, er vi selvfølgeligt klar med et tilbud på, at gøre det for dig! Nedenstående er en samling af nyttige værktøjer, tips og plugins, vi selv benytter i vores daglige arbejde med SEO og webdesign Husk altid:… Læs mere »

Jump links – interne links til lettere navigation

Istedet for at tilbyde dine besøgende en endeløs scrolling op og ned, af lange sider. Vil et tilbud om “Jump” links, være en alternativ måde at komme rundt på lange sider. I dag er de besøgende blevet “dovne”, så side “Jumps” er steget meget i popularitet. Så undgå at “Ungdommen” syntes dine sider er “Trælse”… Læs mere »

WordPress og AMP sider

Der er godt nyt, hvis du bruger WordPress med Yoast SEO plugin. Med 2 nye plugins får du dine sider implementeret med den gældende WordPress AMP kode. WordPress AMP plugin tilføjer den basale kode til dine indlægs sider, der arbejdes på ligeledes at kunne tilføje koden til sider og arkiver. Yoast SEO AMP Glue plugin… Læs mere »

Hvordan pagepower kan forbedre SEO

Pagepower kan forbedre eller skade SEO Hvordan din interne navigation og linkstruktur påvirker SEO Hjemmeside struktur er måden dine sider på webstedet er knyttet til de andre sider. Det er måden, folk og søgemaskiner navigerer på hjemmesiden, og det er lige vigtigt for begge. Du ønsker absolut at både besøgende og søgemaskiner nemt, finder det… Læs mere »

Google “mobil venlig” algorytme, rullet ud!

John Mueller fra Google twittede d. 12. maj, at den 2. version af Googles mobil venlige algorytme, nu var rullet ud Hvis din webside stadigt ikke er optimeret til visning på mobile enheder, så er det nok på tide … Hvad er det helt præcis der har ændret sig? For nogle uger siden, annoncerede Google… Læs mere »

Hvad er SEO / Søgemaskine optimering?

SEO står for “Search engine Optimization.” Det er den process der skal give dig trafik fra det “gratis,” “organiske,” eller naturlige søgeresultat på søgemaskiner som Google! Alle størrer søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo har primære resultater, hvor hjemmesider, videoer eller lokale resultater vises, og listet efter, hvad søgemaskinerne finder mest relevant for brugeren. SEO… Læs mere »

Tips! til at finde det rigtige SEO firma

Find det rigtige SEO firma. Du har et problem! Du skal finde et søgemaskineoptimerings (SEO) firma til, at levere online markedsføring til din virksomhed. Du lavede en Google søgning efter “(din geografiske placering) + seo”, og fik en liste med mere end 100 SEO virksomheder. Du begynder at kontakte virksomhederne, startende med toppen, da den… Læs mere »