Hvad koster en SEO aftale

Her er kun éen pris på SEO, enten udføres SEO, eller også gør det ikke.

seo arbejde

Rigtig SEO indebærer en masse elementer, der skal spille sammen og misser du nogle af dem, har du spildt tiden/pengene.

Ingen Basis, Entreprise, Guld, Sølv og Bronze pakker! – det hele er med i “prisen på seo”

SEO er hos A3 en 3 trins Raket, hvor de første 2 trin har det meste krudt og sørger for, at dine sider og hele dit site, kommer i topform/bliver synligt, både hos Google og dine potentielle kunder! Det 3. trin er observering og justering af Google´s og dine besøgendes reaktion på dine sider, samt korrektion af den valgte kurs/dine sider, så der opnåes maksimalt udbytte af potientialet de besøgende på siderne.

Vi foretager ligeledes løbende opdatering af dine sider, så nye regler fra Google ikke vil påvirke dine resultater negativt.


12 måneders SEO aftale

  • 12 måneders aftale om seo udbedring/optimering af dit site, samt online synlighed/linkbuilding, Bemærk at SEO analyser, er includeret! (så tager du springet sparer du 2.600,- kr)

Pris på seo pr. måned: (faktureres månedsvis forud).


6 måneders SEO aftale

  • 6 måneders aftale om seo udbedring/optimering af dit site, samt online synlighed/linkbuilding, Bemærk at SEO analyser, er includeret! (så tager du springet sparer du 2.600,- kr)

Pris på seo pr. måned: (faktureres månedsvis forud).


3 måneders SEO aftale

  • 3 måneders aftale om seo udbedring/optimering af dit site, samt online synlighed/linkbuilding, Bemærk at SEO analyser, er includeret! (så tager du springet sparer du 2.600,- kr

Pris på seo pr. måned: (faktureres månedsvis forud).


SEO aftale – Få din shop/sider i Topform

Træn til Google ræset

Opstartende SEO/SEM optimering

Dette indebærer:

A. Hjemmeside optimering (On Page optimering).
Når analyser og søgeord er på plads er tiden kommet til at optimerer din hjemmeside, normalt efter en SEO analyse har vi en fornuftig liste, af ting der skal laves i hjemmesidens “back office”. Mange af disse ting er ikke synlige for den almindelige bruger af hjemmesiden. Ligeledes foretages der løbende kontrol og korrektioner af hjemmesiden, samt tekst/indholdsoptimering.

B. Link building/Blogging (Off Page optimering).
Link building er blevet en mere krævende opgave, forstået på den måde at, hvis man blot går 5 år tilbage, så gik det egentlig bare ud på at lave så mange links, så hurtigt som muligt i dvs. kataloger rundt om på nettet.
Idag er man som linkbuilder nødt til at sætte sig ind i virksomhedens produkter og søgeord for at opnå gode resultater, idag kræves der højkvalitets link og ikke bare tilfældige links fra dvs. gæstebøger, forums og uaktuelle blog netværk samt kataloger.

C. Månedlig rapportering.
Dine søgeords placeringer
Evt. analytics rapport, hvis du ikke allerede selv trækker den.
Beskrivelse af månedens arbejde, evt. forslag til design ændringer og optimering af “call to action”. Evt. korrektioner er normalt en del af aftalen og koster ikke ekstra!
Samt en ny faktura på flg. måned 😉

SEO arbejde, udføres over de aftalte måneder og koster fra 2.600 kr pr. måned:
(faktureres månedsvis forud)


Træn til Google ræset


Der er ingen binding, du kan altid opsige med 30 dages varsel!

Vi ønsker ikke at holde på dig med lange bindingsperioder. Så du kan opsige en aftale, med 30 dages varsel ved udgangen af en måned. Vi tilbyder dog nogle Gode Rabatter, hvis du forudbetaler for en SEO periode, men det er ganske frivilligt. Vær desuden opmærksom på, at evt. afgivne rabatter, der er givet for en bindingsperiode, vil blive efterfaktureret ved opsigelse før udløbet af SEO perioden.

Rabatter ved forudbetaling af bindingsperiode

3 måneders aftale: Spar 5%

6 måneders aftale: Spar 10%

12 måneders aftale: Spar 15%

Tilbage til toppen
Bemærk: Alle ydelser fra A3 Seo er momsfrie konsulent ydelser, 100% fradragsberettiget på dit reklame og markedsførings budget