Kategori: Tips og Værktøj

SEO tips fra Monty Python

1 – Hvad har Romerne/Google nogensinde gjort for os? Monty Pythons historiske, og absolut “unøjagtige” skildring af livet i det romersk besatte Jerusalem. Med en anti-romersk fraktion, (Folkets front for Judæa), med klager over liv og frihed under Romersk styre. Sammenligner det lidt med nogle SEO kollegers mening om, Google som en profit virksomhed, der… Læs mere »

Ændre indlæg til sider eller omvendt

Der kan komme et tidspunkt, hvor du vil konvertere et WordPress-indlæg til en side, en side til et indlæg, en side til et brugerdefineret indlæg post eller en anden mulighed. WordPress er det absolut førende CMS system i dag, personlig blog, store og små firmahjemmesider eller WebShops. Over 25 millioner har valgt WordPress. WordPress giver… Læs mere »

CTA og Knapper i WordPress

WordPress har gjort livet så meget lettere for alle, der ønsker at blogge online. Nu behøver du ikke at lære HTML, CSS, JS, og andre web sprog, hvis du ønsker at blogge online og oprette en hjemmeside. Ja, det er rigtigt alt, hvad du behøver at gøre for at komme i gang er bare, at… Læs mere »

Tips om kreativitet fra John Cleese

John Cleese om 5 faktorer der gør dit liv mere kreativt Kreativitet er ikke et talent, det er en måde at tænke på SEO tilbydes idag af utallige virksomheder og mennesker nogle med talent, nogle uden nogle med erfaring, nogle uden Men når dagen er omme og resultaterne tælles. Er det de mest kreative der… Læs mere »

Tips til SEO og Webdesign

Er du lidt kodevant, er her nogle små tips. Har du ikke mod på selv, at bruge disse tips, er vi selvfølgeligt klar med et tilbud på, at gøre det for dig! Nedenstående er en samling af nyttige værktøjer, tips og plugins, vi selv benytter i vores daglige arbejde med SEO og webdesign Husk altid:… Læs mere »

Jump links – interne links til lettere navigation

Istedet for at tilbyde dine besøgende en endeløs scrolling op og ned, af lange sider. Vil et tilbud om “Jump” links, være en alternativ måde at komme rundt på lange sider. I dag er de besøgende blevet “dovne”, så side “Jumps” er steget meget i popularitet. Så undgå at “Ungdommen” syntes dine sider er “Trælse”… Læs mere »

WordPress og AMP sider

Der er godt nyt, hvis du bruger WordPress med Yoast SEO plugin. Med 2 nye plugins får du dine sider implementeret med den gældende WordPress AMP kode. WordPress AMP plugin tilføjer den basale kode til dine indlægs sider, der arbejdes på ligeledes at kunne tilføje koden til sider og arkiver. Yoast SEO AMP Glue plugin… Læs mere »

Hvordan pagepower kan forbedre SEO

Pagepower kan forbedre eller skade SEO Hvordan din interne navigation og linkstruktur påvirker SEO Hjemmeside struktur er måden dine sider på webstedet er knyttet til de andre sider. Det er måden, folk og søgemaskiner navigerer på hjemmesiden, og det er lige vigtigt for begge. Du ønsker absolut at både besøgende og søgemaskiner nemt, finder det… Læs mere »

Hvad er SEO / Søgemaskine optimering?

SEO står for “Search engine Optimization.” Det er den process der skal give dig trafik fra det “gratis,” “organiske,” eller naturlige søgeresultat på søgemaskiner som Google! Alle størrer søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo har primære resultater, hvor hjemmesider, videoer eller lokale resultater vises, og listet efter, hvad søgemaskinerne finder mest relevant for brugeren. SEO… Læs mere »

Tips! til at finde det rigtige SEO firma

Find det rigtige SEO firma. Du har et problem! Du skal finde et søgemaskineoptimerings (SEO) firma til, at levere online markedsføring til din virksomhed. Du lavede en Google søgning efter “(din geografiske placering) + seo”, og fik en liste med mere end 100 SEO virksomheder. Du begynder at kontakte virksomhederne, startende med toppen, da den… Læs mere »