Kategori: SEO værktøj

Ændre indlæg til sider eller omvendt

Der kan komme et tidspunkt, hvor du vil konvertere et WordPress-indlæg til en side, en side til et indlæg, en side til et brugerdefineret indlæg post eller en anden mulighed. WordPress er det absolut førende CMS system i dag, personlig blog, store og små firmahjemmesider eller WebShops. Over 25 millioner har valgt WordPress. WordPress giver… Læs mere »

Tag et hurtigt SEO tjek på din side …

Et hurtigt gratis SEO tjek, kan du foretage herunder Start med at teste loadspeed på dine sider Test alle de forskellige sidetyper og skriv resultaterne ned for både desktop og mobil. Alle desktop sider bør som minimum have en PageSpeed Score på 85 – gerne højere. Hvis ikke de er hurtige nok, så læs Googles… Læs mere »

Tips til SEO og Webdesign

Er du lidt kodevant, er her nogle små tips. Har du ikke mod på selv, at bruge disse tips, er vi selvfølgeligt klar med et tilbud på, at gøre det for dig! Nedenstående er en samling af nyttige værktøjer, tips og plugins, vi selv benytter i vores daglige arbejde med SEO og webdesign Husk altid:… Læs mere »

WordPress og AMP sider

Der er godt nyt, hvis du bruger WordPress med Yoast SEO plugin. Med 2 nye plugins får du dine sider implementeret med den gældende WordPress AMP kode. WordPress AMP plugin tilføjer den basale kode til dine indlægs sider, der arbejdes på ligeledes at kunne tilføje koden til sider og arkiver. Yoast SEO AMP Glue plugin… Læs mere »

Hvordan pagepower kan forbedre SEO

Pagepower kan forbedre eller skade SEO Hvordan din interne navigation og linkstruktur påvirker SEO Hjemmeside struktur er måden dine sider på webstedet er knyttet til de andre sider. Det er måden, folk og søgemaskiner navigerer på hjemmesiden, og det er lige vigtigt for begge. Du ønsker absolut at både besøgende og søgemaskiner nemt, finder det… Læs mere »

Google “mobil venlig” algorytme, rullet ud!

John Mueller fra Google twittede d. 12. maj, at den 2. version af Googles mobil venlige algorytme, nu var rullet ud Hvis din webside stadigt ikke er optimeret til visning på mobile enheder, så er det nok på tide … Hvad er det helt præcis der har ændret sig? For nogle uger siden, annoncerede Google… Læs mere »

Hvad er SEO / Søgemaskine optimering?

SEO står for “Search engine Optimization.” Det er den process der skal give dig trafik fra det “gratis,” “organiske,” eller naturlige søgeresultat på søgemaskiner som Google! Alle størrer søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo har primære resultater, hvor hjemmesider, videoer eller lokale resultater vises, og listet efter, hvad søgemaskinerne finder mest relevant for brugeren. SEO… Læs mere »