Kategori: SEO værktøj

Tag et hurtigt SEO tjek på din side …

Et hurtigt gratis SEO tjek, kan du foretage herunder Start med at teste loadspeed på dine sider Test alle de forskellige sidetyper og skriv resultaterne ned for både desktop og mobil. Alle desktop sider bør som minimum have en PageSpeed Score på 85 – gerne højere. Hvis ikke de er hurtige nok, så læs Googles… Læs mere »

Tips til SEO og Webdesign

Er du lidt kodevant, er her nogle små tips. Har du ikke mod på selv, at bruge disse tips, er vi selvfølgeligt klar med et tilbud på, at gøre det for dig! Nedenstående er en samling af nyttige værktøjer, tips og plugins, vi selv benytter i vores daglige arbejde med SEO og webdesign Husk altid:… Læs mere »

Duplicator, en sikker vej til backup, kopiering eller cloning af dine WordPress sider

Vil du have en sikker backup? Vil du flytte dine WordPress sider til en ny Host? Det kan afgjort være en skræmmende ting, Når du nu har lagt så meget arbejde i dine sider, er det helt naturligt, at få lidt sved på panden. Men takket være et plugin kaldet Duplicator, er der virkelig ingen… Læs mere »

Google “mobil venlig” algorytme, rullet ud!

John Mueller fra Google twittede d. 12. maj, at den 2. version af Googles mobil venlige algorytme, nu var rullet ud Hvis din webside stadigt ikke er optimeret til visning på mobile enheder, så er det nok på tide … Hvad er det helt præcis der har ændret sig? For nogle uger siden, annoncerede Google… Læs mere »