Category Archives: seo

SEO tips fra Monty Python

1 – Hvad har Romerne/Google nogensinde gjort for os? Monty Pythons historiske, og absolut “unøjagtige” skildring af livet i det romersk besatte Jerusalem. Med en anti-romersk fraktion, (Folkets front for Judæa), med klager over liv og frihed under Romersk styre. Sammenligner det lidt med nogle SEO kollegers mening om, Google som en profit virksomhed, der… Læs mere »

Category: seo

Duplicator, en sikker vej til backup, kopiering eller cloning af dine WordPress sider

Vil du have en sikker backup? Vil du flytte dine WordPress sider til en ny Host? Det kan afgjort være en skræmmende ting, Når du nu har lagt så meget arbejde i dine sider, er det helt naturligt, at få lidt sved på panden. Men takket være et plugin kaldet Duplicator, er der virkelig ingen… Læs mere »

WordPress og AMP sider

Der er godt nyt, hvis du bruger WordPress med Yoast SEO plugin. Med 2 nye plugins får du dine sider implementeret med den gældende WordPress AMP kode. WordPress AMP plugin tilføjer den basale kode til dine indlægs sider, der arbejdes på ligeledes at kunne tilføje koden til sider og arkiver. Yoast SEO AMP Glue plugin… Læs mere »

Category: seo

Tag et hurtigt SEO tjek på din side …

Et hurtigt gratis SEO tjek, kan du foretage herunder. Det er ikke som en komplet SEO analyse, men giver dig et fingerpeg om din sides “tilstand”! Ønsker du en udvidet SEO analyse inkl. anvisninger Til hvordan du selv kan udbedrer fejl og mangler, så se her: 

Hvordan pagepower kan forbedre SEO

Pagepower kan forbedre eller skade SEO Hvordan din interne navigation og linkstruktur påvirker SEO Hjemmeside struktur er måden dine sider på webstedet er knyttet til de andre sider. Det er måden, folk og søgemaskiner navigerer på hjemmesiden, og det er lige vigtigt for begge. Du ønsker absolut at både besøgende og søgemaskiner nemt, finder det… Læs mere »

Category: seo

Google “mobil venlig” algorytme, rullet ud!

John Mueller fra Google twittede d. 12. maj, at den 2. version af Googles mobil venlige algorytme, nu var rullet ud Hvis din webside stadigt ikke er optimeret til visning på mobile enheder, så er det nok på tide … Hvad er det helt præcis der har ændret sig? For nogle uger siden, annoncerede Google… Læs mere »

Hvad er SEO / Søgemaskine optimering?

SEO står for “Search engine Optimization.” Det er den process der skal give dig trafik fra det “gratis,” “organiske,” eller naturlige søgeresultat på søgemaskiner som Google! Alle størrer søgemaskiner som Google, Bing og Yahoo har primære resultater, hvor hjemmesider, videoer eller lokale resultater vises, og listet efter, hvad søgemaskinerne finder mest relevant for brugeren. Du… Læs mere »

Category: seo

Tips! til at finde det rigtige SEO firma

Find det rigtige SEO firma. Du har et problem! Du skal finde et søgemaskineoptimerings (SEO) firma til, at levere online markedsføring til din virksomhed. Du lavede en Google søgning efter “(din geografiske placering) + seo”, og fik en liste med mere end 100 SEO virksomheder. Du begynder at kontakte virksomhederne, startende med toppen, da den… Læs mere »